fbpx

Da, Anișoara s-a lepădat de Dorin #oficial

Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin trebuiau să facă nunta pe 14 mai la Capitoles.

Nunta oficial este anulată și conform informației obținute de către redacția blogului nostru Anișoara a fost cea care s-a lăsat de edilul capitalei. Nu degeaba, totuși, l-a apucat bocetul pe Primar 🙂

Informatorii blogului susțin că motive ar fi mai multe:

1. Primarul are probleme grave cu băutura. La una dintre evenimentele la care au participat împreună cu fost mireasă edilul s-a îmbătat într-atât de tare că ”a făcut pe el” 🙁

2. Primarul are probleme grave cu jocurile de noroc. În Chișinău moșul acestuia i-a închis accesul la toate cazinourile. Anume din această cauză sunt atât de dese vizitele la Iași și București acolo unde se întâmplă deseori ca să piardă toți banii și să nu-i rămână bani de hotel.

3. Omul are grave probleme cu ”orientarea în spațiu”. Atunci când servește urcă beat la volan și merge ca nebunul. Dar asta o are demult. Tare demult.

Eu îs sigur că Anișoara merită un soț mult mai adecvat.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


3 Comments

  • Nelu |

    Din informații demne de încredere am aflat că autorul acestui blog face următoarele :
    1.Scrie articole denigratoare la comandă.
    2.Are grave probleme cu moralitatea, verticalitatea și discernământul.
    2.Este țigan, zice că-i ucrainean care vorbește limba română 🙂
    3.Este specializat în lingerea curului la unii politicieni și aruncatul cu rahat în alții.

    Pățănaș de două,ce să mai 🙂

  • Olga |

    Sper din toată inima ca edilul să-l dea în judecată pentru calomnie şi defăimare pe agramatul autor al acestor mârşăvenii şi să câştige procesul. A găsit subiectul cu care să se facă faimos şi cunoscut hoitarul, că de ceva mai bun nu e în stare. Şi chiar dacă nu se vor căsători, care e treaba mătăluţă? Vezi să nu te îneci în rahatul pe care îl debitezi, şi încă în Postul Mare.

So, what do you think ?