fbpx

Lupu cu Leancă în .eu, Dodon face mitinguri, făleșteanul în Crimeea #politica

Nu știu de ce am impresia că politica moldavă intră în hibernare. Sau poate țin și ei post?

Lupu și Leancă sunt la Bratislava. Dacă nu ar fi Andrei Popov și Dirk Schuebel pe acolo nu am ști că-s împreună. Mai ales că la Dl Schuebel ei sunt alături iar pe profilul lui Leancă apare doar cravata lui Lupu nu și liderul oficial al Partidului Democrat.

Iată un colaj între fotografia dlui Schuebel și una de pe profilul oficial a lui Leancă.

Dodon face mitinguri. Stânga politică moldovenească, care nominal are 3 partide a rămas doar cu socialiștii. Comuniștii sunt la putere în principiu. Făleșteanul își cufundă frumușel ”parusul” partidului nostru în băltoaca pe care n-o poate usca la Bălți iar Dodon adună circa 20000 de mii de oameni azi în 5 orașe din Moldova.

În Bălți trebuia să facă făleșteanul un marș. Doar că el a preferat să se întâlnească cu prietena sa în Crimeea. Vedeți și voi cum se salută făleșteanul cu ea:

Duminica viitoare făleșteanul va trebui să strângă la Chișinău circa 20000 de mii de oameni pentru a-i demonstra lui Dodon că are și el putere. Asta-l va costa foarte scump. Mă refer la partea financiară. Care este tot mai slabă. Nu cred că în Chișinău se vor strânge atâția fani a prietenului său – Smăș, sau cum îl mai cheamă. ”Scat”urile clar că nu-l vor mai ajuta. Poliția nu le va permite.

Făleșteanul care, la un moment dat, se credea un politician, a devenit un simplu troller care, din dorința de a se amuza, se îngloadă până peste gât de … glod.

Și crucea politică îi va veni pe 31 octombrie, atunci când va trebui să anunțe că în turul doi al alegerilor alegătorii săi vor trebui să voteze cu Dodon 🙂

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?