fbpx

solutia.md l-a costat pe Chirtoacă 10000 euro în 2011

Anul 2011. Dodon înțelege că în cadrul dezbaterilor interne va câștiga candidatura Violetei Ivanov pentru a fi înaintată la Primărie și, cu susținerea sponsorilor, pornește campania Soluția. La început fără a se afișa. Cei de la primărie credeau că Pasat și-a lansat în așa fel candidatura 🙂

În 2011 staff-ul lui Dodon uitase un amănunt important. Să înregistreze solutia.md. Respectiv a înregistrat-o altcineva.

Peste câteva zile după ce a fost anunțat cine stă în spatele ”Soluția” la Dodon a venit Victor Gurău, pe atunci consilier municipal iar acum balabol din partea oricui achită bani, și i-a propus site-ul. Cu doar 15 mii de euro. Îl putea lăsa la 10 mii. A primit refuz.

A mers după asta la Chirtoacă. Cel din urmă, la urma urmei a acceptat această sumă pentru numele de domeniu.

Acum site-ul e lăsat și stă în paragină dar încă e achitat. Datele de pe nic.md și acum îi aparțin lui Lucian Chirtoacă, finul celui la care stă hostat site-ul.

Altă dată când veți mai vedea eroi care ies pe baricade sau luptă cu fărădelegile să vă gândiți dublu înainte ce să-i credeți. La nunți, beții și cumătrii ei stau la aceeași masă deseori.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?