fbpx

Boala #ppem a afectat-o și pe Ala Nemerenco sau ”Hoțul strigă: ”Prindeți hoțul””

Eu nu m-am băgat zilele ăstea în turnarea de zoi din partea a câtorva persoane cu dizabilități mintale în capul lui Dragoș. Cum îi ziceam și lui ”Și asta va trece”.

Însemnarea e despre cum o doamnă care este membră a echipei PPEM, pe care, risc să vă amintesc, am votat-o în cadrul alegerilor locale suferă de grave probleme de cunoștințe în domeniul online.

Doamna își expune opinia cu privire la declarațiile publice ale lui Dragoș. Iată-le:

O face doar pentru prieteni și prietenii celor etichetați. Pe ascuns. Ca un hoț. Fără a face măcar un tag la Dragoș. Eu i-am dat citat din acel regulament în care scrie clar: ”Angajaţii instituţiilor guvernamentale care folosesc mijloacele de socializare pentru a se exprimă din numele instituţiei de stat trebuie să ţină cont că afirmaţiile sunt făcute din numele instituţiei.

Pe facebook Dragoș este blogger. I-am dat și screen în comentariul acesteia. El e blogger spre deosebire de distinsa doamnă care este consilier:

Eu aș avea câteva întrebări la această Doamnă:

1. Este Dragoș principala problemă care împiedică dezvoltarea medicinii în Moldova?
2. De ce un consilier municipal nu-și expune public opiniile dar le ține exclusiv pentru prietenii săi?
3. Nu încalcă cumva ea acel regulament la care a pus link?
4. Ce inițiative în reforma medicinii au fost propuse de către dumneaei prin intermediul celor doi colegi pe care-i are în Parlament?

Mai bine tăcea.

Și încă ceva, Valeriu Chiveri după ce i-am arătat cât de deștept e, a dispărut de pe facebook 🙁 Politician de doi bani.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?