fbpx

Divorț în stil Moldovenesc: Dodon vs făleșteanul și Năstase

Ieri făleșteanul a anunțat că pe 24 aprilie se pregătește să înnopteze în Piața Marii Adunări Naționale. Chiar și a rugat oamenii să aducă cauciucuri vechi ca să aibă cu ce-și încălzi fundul în centrul capitalei. Între timp ministrul Mediului i-a răspuns frumos ce-l așteaptă în cazul în care va mai repeta dorința.

Dodon azi anunță pe facebook că pe data de 15 va face marșul Moldovei sau ceva de genul ăsta în Chișinău. Și pe 16 în câteva localități din Moldova. Se distanțează evident de protestul din 24 care, pe lângă făleștean se vrea organizat și de gruparea lui Țopa în frunte cu frații Năstase. Dodon merge pe tema unionismului și luptei cu acesta. Deși azi, presa care îl susține a uitat să întrebe cine au fost cei 450 de primari care, chipurile, ar fi participat ieri la București la un forum. Risc să amintesc că în Moldova îs circa 900 de localități 🙂

Nu prea urmăresc ce face gruparea Țopa, doar că am impresia că e într-o hibernare continuă. O cam duce valul. Din ceea ce se vede și cum oamenii încep a se dezice de ”DA” se poate înțelege că s-a cam terminat finanțarea în cadrul partidului sau are loc o curățenie de persoanele care încearcă să gândească liber. Andrei Năstase se vrea candidat la președinție și nu va accepta alte opinii în partid.

După o scurtă trecere câteva idei pe trecut și viitor:

1. Dodon s-a folosit de făleștean și s-a debarasat de el.
2. Făleșteanul vrea să-i tragă în țeapă pe toată gruparea lui Năstase băgând-o în acțiuni contra statului care ar putea duce chiar și la arestarea acestora.
3. Făleșteanul oricum îl va susține pe Dodon în turul doi la prezidențiale 🙂

Și un video să nu vă fie atât de trist:

В то время, как космические корабли бороздят просторы вселенной …

Posted by luchianiuc.com on Monday, 11 April 2016

Sursă foto: agora.md

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?