fbpx

Lista lui Shor

Shor a făcut azi o conferință de presă. Azi e vineri, doar că nu 13. Chiar dacă-i o zi frumoasă de 25 martie, pentru cineva ziua de azi a însemnat multe, și înseamnă încă.

Ei se numesc ”presă”. Așa le place să fie numiți. Unii dintre ei au făcut și facultatea de jurnalism. Dar tot ”presă” se numesc.

Ultimul timp ei, aceștia care se numesc ”presă” au un hobby. Să feștelească pe cei care tot fac jurnalism doar că nu de cela de care le place stăpânului lor. Ei lucrează pentru alt stăpân.

Ap iată, azi Shor a anunțat că va scoate la iveală toată presa plătită din banii lui pe timpul când el era principalul finanțator, indirect, al partidului Liberal Democrat care se afla la putere atunci.

Știți ce va fi după ce va apărea această listă? Vă spun eu. Toată ”presa” va începe să urle și mai tare. Așa cum s-a întâmplat azi după conferința de presă. Pentru că ei se simt vizați și atacă înainte de a apărea lista. Oamenii trebuie să se apere acum or principala apărare este atacul.

Pentru că ei cred că au demnitate. Așa o cred ei. Și ei cred că ei nu sunt ipocriți.

Ei în general au crezut că sunt intangibili. Ei cred că sunt ”presă”.

Ultimii ani am fost feștelit în tot felul. La început de unii, pe urmă de alții, acum sunt feștelit de terți. Niciodată nu mi-a fost rușine de ideile mele. Fiindcă erau ale mele și răspund cu propria-mi onoare de ele.

Acum să vedem cât costă ”onoarea” acestei ”prese”. Jdati ostalosi nedolgo!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?