fbpx

Liberaștii își apără ”treuca” // Panourile stradale

Faptul că familia liberală are interese în domeniul panourilor stradele este un fapt binecunoscut și axiomatic. Fratele primarului își poate permite schimbul des de autoturisme în cea mai mare parte din banii proveniți din acest domeniu de activitate care este din plin ”acoperit” de către clica liberală din fruntea primăriei.

Cei de la Ziarul Național îs mai preocupați de această problemă și au arătat o schemă întreagă de legături între companiile ce aparțin liberalilor și celor care dirijează piața panourilor publicitare. Într-un final ”pârghiile” duc sau la Mihai Ghimpu și compania sa Eurosim despre care am scris și pe blog sau la fratele primarului și soacra acestuia.

Câteva teze din articol:

– Chiar dacă din 2011 este moratoriu pe construcția panourilor companiile apropiate liberaștilor și-au crescut portofoliulu de panouri 6×3 (cele mai populare).
– În toate cazurile când se cerea dezinstalarea panourilor (ieșirile isterice publice ale Primarului) el se referea doar la locațiile unde erau panourile principalelor jucători și nu a companiilor afiliate buzunarului său.
– Există problema ”Epamedia” care așa și nu a fost rezolvată de primărie.

Cea mai importantă concluzie din tot acest război pe care îl are primarul liberal și companiile media este că el se va finaliza cu mari pagube pentru orășeni. De ce?

– Toate deciziile vor fi contestate în judecată și Primăria va trebui să despăgubească prestatorii de servicii.
– Primarul nu are de gând să se așeze cu toți cei implicați la discuții pentru că buzunarul său e mai aproape.
– Agențiile de publicitate vor să lucreze și în cazul pierderii unor spații de publicitate vor trebui să dea afară oameni de la lucru.

Soluția e simplă – discuția. Primarul trebuie să iasă din vizuină și să discute cu companiile, cu oamenii implicați, cu societatea civilă.

Sursă imagine – diez.md

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?