”Nafiga” am votat PPEM? … :-(

Update:

Fracțiunea PPEM în Consiliul Municipal Chișinău a scris un răspuns pe fb. Lăudabil. Doar un mic citat:

”… am vrea, din start, să recunoaștem că ai perfectă dreptate – toți membrii PPEM și, mai ales cei din CMC, ar trebui să fie mult mai rapizi și incisivi. Și nu e nicio „prinsătură” aici. Orașul are prea multe probleme, urgente, ca sa poată aștepta.”

/////

În cadrul alegerilor locale din iunie 2015 eram în Moldova. Și am votat. În primul tur am votat pentru Oazu Nantoi și echipa de la PPEM pentru consiliu. Băieți cu viziuni europene și, în majoritatea lor tineri.

Doar că încep a dezamăgi. La început s-au apucat să facă alianță cu cel pe care-l consideră vinovat de distrugerea orașului – Chirtoacă.

După asta i-a lăsat unul din consilieri – Ștefăniță.

Ieri echipa de la PPEM se jeluia pe facebook. Pentru că drumul din fața sediului e săpat pentru a doua oară, asta după ce s-a pus pietriș.

Și facebook-ul îi jelește.

Un consilier ar putea afla foarte rapid care este motivul săpării. Să scoată de la Primărie planul de reparație al străzii și în maxim câteva ore după plasarea fotografiei pe net să dea toată informația cu privire la proiect.

Și asta nu doar în cazul reparației trotuarului din fața sediului.

Eu sunt prieten, pe facebook, cu majoritatea consilierilor din partea PPEM și aș fi putut să le scriu un simplu mesaj cu această nemulțumire. Doar că i-am promovat și eu #mat printre prieteni și rude și acum sunt întrebat tot mai des ”nafiga” ei i-au votat pe ”populari europeni”. Și nu am răspunsuri. Niciunul.

Dragi consilieri PPEM, poate vă apucați de lucru, sau poate voi lucrați și noi nu știm?

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?