fbpx

”Cocsinelle”, ”creat” în Franța de moldoveni pentru ”maldaffeni” :-(

Săptămâna trecută scriam pe facebook despre faptul că o bună parte din produsele autohtone, în materie de haine, au un preț exagerat și sunt de proastă calitate. Azi m-am convins o dată în plus de acest fapt.

După 2 săptămâni de plimblări cu mașina Petra a crescut. La fel ca și orice copil până la 1 an. Ieri seara, înainte de somn, Mihaela a deschis rezervele de stat pentru a-i găsi o haină mai mare, pe noapte, Petrei. A dat de un ”body” de la Cocsinelle.

Deoarece eram responsabil la moment de îmbrăcarea Petrei m-am apucat să deschid ”nasturii” (nu știu cum se numesc exact de asta-i numesc așa). De ieri i-am zis Mihaelei că se deschid greu. Unii i-am deschis cu dinții ca nu cumva să-i deteriorez.


Azi dimineață chiar din prima s-au ”descleiat”.

Ca să fie clar, partea cealaltă trebuia să fie partea de ”nasture”de deasupra:

Iată cum arăta al doilea ”nasture”:

Pe lângă primul s-a rupt și al treilea. Restul au fost dezbinate cu dinții ca să nu se rupă.

Prețul unui astfel de produs este de 349 de lei.

Iată așa-i producția creată în Franța de moldoveni.

E dimineață din nou.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • Elena |

    Stapina „ca si cum” e frantuzoaica. Tot ce am vazut la ei in magazin era cusut „ca din topor”, necalitativ, marimile stranii (standard francez), pretul si calitatea nu aveau nicio tangenta. Won’t recommend!

So, what do you think ?