fbpx

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, este un palavragiu

Ieri am scris despre faptul că făleșteanul a pierdut în cazinou 250 de mii de dolari SUA. Tot acolo menționam că omul de urgență a zburat la Moscova ca să explice finanțatorilor unde s-au dus banii pentru revoluție. Așteptam să îmi scrie în privat omul, cum a mai făcut-o, dar el a preferat să mă insulte pe facebook. Normal așa, demn de un primar 🙂

Ei dar nu-i pe asta, eu nu-s supărăcios.

În tot share-ul lui cel mai funny erau comentariile celor care îl idolatrizează. Ei încă nu au înțeles că omul este un simplu fute-vânt. Eu am mai pus cap la cap două video-uri în care el zice că nu va pleca din Moldova nici legat și după asta a fugit la Moscova.

Tot special pentru ei un extras din dex al definiției cuvântului ”palavragiu”:

PALAVRAGÍU, palavragii, s. m. Om care spune palavre, care îndrugă verzi și uscate; flecar, farfara, limbut.

Acum, special pentru cei care-l idolatrizează un extras dintr-un video plasat pe youtube de către redacția ziarului ”SP” de la Bălți de la o întâlnire electorală a făleșteanului cu vânzătorii de la Piața ”Baiducov” din capitala de nord a țării.

Usatîi – palavragiu.

Posted by luchianiuc.com on Friday, 19 February 2016

Să vedem ce va comenta acum primarul de Bălți care mai mult de 60 la sută din timpul cât e primar nu a fost în Bălți. Să vedem ce vor comenta acum cei ce-l idolatrizează.

O zi bună să aveți!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?