fbpx

Finul strigă: ”Nănașule, nu mă bate” :-)

Mie îmi pare rău de ceea ce se întâmplă la Bălți. Adică de ceea ce nu se întâmplă. Oamenii au ales cu inima un primar care le-a promis schimbarea, care a trăit în Bălți o perioadă de timp dar care imediat ce a fost ales în fruntea orașului a băgat piciorul în el.

Făleșeanul continuă isteria de a urla la nănaș. Ieri de exemplu a arătat planul de evacuare dintr-un A319 care-i aparține nănașului și cu care, sunt sigur, s-a cătăit nu o singură dată și a scris nu-ș ce declarații. Eu voi aminti două.

1. Făleșteanul zice că el i-a furnizat toată informația lui Plahotniuc despre Filat.
2. Făleșteanul zice că Dodon e omul lui Filat.

Omul crede că toată populația Moldovei se aseamănă cu cei care-i comentează pe statuturi și-l laudă permanent. El crede că la toți le place faptul că el mai mult timp petrece în Moscova și mai puțin în orașul pe care nominal îl conduce.

Cum #mat să mai crezi ceea ce spune el? Ce informație îi putea spune lui Plahotniuc el? Cum să fii mai apropiat de Plahotniuc decât ești apropiat tu, finul acestuia.

Făleșteanul acum l-a găsit ”krainii” pe Dodon care nu are chef de proteste violente pentru că are copii. Mai încolo îl va găsi vinovat pe prietenul de cataramă Năstase.

La el oricine e vinovat numai nu el. Între timp orașul degradează.

Imaginea este luată din filmul ”Джентльмены Удачи”

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?