fbpx

Cu ambulanța după ciment

O oră în urmă pe facebook George Brânză a postat următorul video:

AMBULANȚA E LA UN APEL DE URGENȚĂ

Posted by George Branza on Thursday, 18 February 2016

Din el se vede cum o mașină a ambulanței este folosită drept mijloc de transport pentru ciment.

Doamna ministru Glavan, așa-i că nu veți da afară pe nimeni și nu veți concedia pe nimeni după acest caz trist de utilizare a resurselor statului?

Update:

Dna Glavan a reacționat, ambulanța aparține Spitalului Municipal Nr1, aflat în subordinea orașului.

Așteptăm reacția dlui Moldovanu, șef pe medicină din oraș.

Citat integral:

”Cu puțin timp în urmă, am fost sesizată despre filmulețul apărut pe facebook, în care niște persoane încarcă saci cu ciment într-o ambulanță. Imediat am încercat să clarific situația, pentru că asemenea cazuri sunt absolut inacceptabile, afectând, de altfel, activitatea și imaginea întregului sistem medical din Republica Moldova.

Din păcate, ambulanța, cu numerele de înmatriculare C FG 919, aparține Spitalului Municipal nr.1, aflat în subordinea Direcției Sănătate a Primăriei Chișinău, ceea ce face imposibilă sancționarea responsabililor de către mine, ca ministru. Mizez, însă, pe atitudinea colegilor de la Direcția Sănătate a Primăriei, ca să-i sancționeze neapărat pe cei ce se fac vinovați de o asemenea scenă rușinoasă cu implicarea unui vehicul destinat salvării vieților omenești, nicidecum transportului sacilor cu ciment!

Pentru a nu crea confuzii, pe viitor, pentru cetățeni, dar și pentru a identifica mai ușor apartenența ambulanțelor, în anumite cazuri excepționale, mă voi consulta cu colegii de la MAI, spre a identifica posibilitatea adăugării la marcajul de pe ambulanțe și denumirea instituției în subordinea cărei se află.”

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?