fbpx

Despre primăria Chișinău, documentele stocate pe mail.ru și GPS în troleibuze

Zilele ăstea în Chișinău s-a pornit WiFi-ul în 25 de troleibuze. Instalat de o companie din Bălți care va avea câștig pe publicitate. Straniu că nu a preluat acest business nănașul fratelui primarului, renumitul luptător pentru Moldova, Machedon 🙂

WiFi ca WiFi, asta se pune ușor. Întrebarea e alta, în 2011, primarul de pe atunci, un oarecare Dorin, promitea GPS în troleibuze. Afară este deja 2016 dar nici pomină de GPS. Deși sistemul se instalează destul de ușor și sunt softuri speciale pentru a crea o pagină specială de net unde s-ar putea vizualiza în ce punct se află un transport sau altul. Așa și nu a făcut, pentru că transparența ucide corupția. Iar la RTEC se fură cu nemiluita.

Abatere lirică: În Orhei va fi instalat un astfel de sistem.

Ieri, consilierul local ales pe listele PPEM, Victor Lutenco a făcut share la documentele ședinței consiliului municipal din 4 ianurie care i-au fost transmise din partea responsabililor de la primărie prin intermediul serviciilor de cloud de la mail.ru 🙂

Legătură către documente

Asta deși în 2011 primăria chipurile trecuse la sistemul de gestionare electronică a documentelor. Un astfel de sistem automat ar trebui să permită accesul consilierilor la o astfel de bază de documente unde ei le-ar putea vizualiza, prelucra, modifica și descărca. Asta dacă ar fi fost sistem. Dar eu sunt mai mult ca sigur că el nu este.

Mai dăunăzi un ziar verde a publicat un material amplu despre Primar și fratele acestuia. Un material pregătit demult care stătea arhivat și care doar aștepta momentul să fie publicat. De prin 2013 tot se stânge informația pentru el.


L-am supărat pe Victor Moșneag care a lucrat la acest material și nu am motive să nu-l cred. Bravo lui că s-a apucat singur și nesilit de nimeni să sape sub edil.

Închipuiți-vă cine ar fi fost primar dacă acest material ar fi apărut la început de iunie 2015 🙂

Dacă s-ar face un site în care s-ar pune toate promisiunile lui Chirtoacă, serverele moldovenești ar exploda. La propriu.

Un video la temă de la Zdarova Natasha:

Mâna Moscovei, a pus stăpânire pe Chișinău! Imagini Șocante!

Episodul 31 – Mâna Moscovei, a pus stăpânire pe Chișinău! Imagini Șocante! Ajut cu autorizaţia – https://goo.gl/iazjLW#tojemneprimar #zatoluianishoaraiiplace #chisinau #criza #miliard

Posted by Zdarova Natasha on Monday, 1 February 2016

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?