fbpx

Vlad Plahotniuc speaker TEDx. Why not?

Ceva timp în urmă Elena a împărțit pe facebook anunțul de selectare al candidaților pentru a fi speakeri în cadrul evenimentului TEDx Chișinău care va avea loc pe 28 mai în Chișinău.

Mai în glumă mai în serios l-am propus pe Vlad Plahotniuc.

Mai în glumă pentru că din câte știu eu nu prea se acceptă politicieni pe scena TEDx. Totodată e o misiune practic imposibilă să îl aduce pe Plahotniuc la un astfel de eveniment.

Mai în serios pentru că asta ar putea fi o scenă perfectă pentru ca fostul prim-vicepreședinte al Parlamentului să vorbească în fața oamenilor. Spre deosebire de cei care erau în fața teatrului de Operă și Balet, în fața cărora a vorbit ultima dată, la TEDx oamenii plătesc ca să ajungă la eveniment. Totodată, spre deosebire de mulțimea din PMAN sau din fața Parlamentului, la TEDx oamenii sunt deștepți și atacă doar ideile nu și oamenii.

Încercarea vină n-are. Why not?

Sursă foto: vipmagazin.md

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

So, what do you think ?