fbpx

Și totuși e funny când Sturza se-mpiedică de Shor :-)

Nu stau să urmăresc fiecare acțiune a candidatului la postul de președinte al partidului liberal democrat premier al Republicii Moldova desemnat de președintele verde Timofti. Abia seara, după ore, fac retrospectiva site-urilor moldave și văd ce a mai făcut, ce a mai zis și cu ce popor s-a întâlnit.

În fiecare zi, neapărat are replici despre primarul de Orhei și se ”împiedică” de el la orice pas. Înainte nu prea-l pomenea în postări dar acum s-a apucat să-l critice. Așa e la modă. Sau poate vrea invitație la Târgul de Crăciun din Orhei? Sau vrea să îl invite mâine când se vede cu aleșii locali? Sau nu mai știu ce.

Sturza acum seamănă cu Streleț în ultimele zile de mandat. La el toți erau de vină în afară de el. Și amintește de Filat în 2009 atunci când s-a ridicat pe seama lui Voronin. Apoi făleșteanul, cel pe care l-a ”încnezat la nord”, s-a ridicat în 2014 pe ratingul lui Filat iar acum Sturza încearcă să se impună în baza ratingului lui Shor.

Și asta n-ar fi atât de vizibil dacă i-ar pomeni și pe cei numele cărora le utiliza tot timpul în postări: cum ar fi Plahotniuc, Candu, voronin, Ghimpu. De Filat e clar că s-a lepădat. Chiar am privit marți seara emisiunea de la Moldova1 în care ”s-a lepădat” de Filat. Deși până marți la amiază nu era atât de categoric.

Aici ar fi trebuit să fie un alineat despre ce s-a întâmplat în Chișinău în amiaza zilei de marți, 23 decembrie, începând cu ora 12:12 dar eu m-am săturat să fiu învinuit aiurea de ipocriți care se dau importanți de aceea voi reveni la evenimentul dat după 30 ianuarie ? Să-mi amintiți vă rog. A, și da, tag-ul va fi #gaz

În loc de concluzie:
Eu am impresia că Sturza l-a sunat pe Shor și acela nu i-a ridicat receptorul. Și așteaptă să fie sunat.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?