fbpx

”Oamenii buni” i-au făcut un site fals Maiei Sandu :-(

Ziua de azi va fi una memorabilă am impresia. După statutul lui Vlad Plahotniuc plasat în această noapte pe facebook în care zice că se implică în politică (am impresia că va urma o coaliție largă în care Ghimpu va face vot comun cu voronin) vine o a doua noutate importantă – Maia Sandu își lansează site-ul.

Iată ce mesaj au primit unii oameni în această noapte:

Stimate cetățean – xxx (aici era numele)

Republica Moldova merge pe o cale greșită. Fiecare dintre noi realizează că trebuie să ieșim din impas cât mai degrabă. Statul nostru a devenit captiv unor interese de partid încă din 2009. Ambițiile personale, egoul și aspirațiile financiare ale unor politicieni au uzurpat statul. Poporul a fost sărăcit cu peste un miliard de euro de către personaje care trebuie să răspundă cu prisosință pentru faptele comise. Astăzi lansez o pagină personală – îmi propun să informez societatea Și să identific adevărații patrioți ai țării. Accesează acum site-ul sau citeȘte manifestul în continuare.

Accesează site-ul acum

În aceste momente te încurajez să menținem calmul, să oferim spațiu de manevră actualilor cârmuitori – să demonstreze de ce sunt în stare. Èšine minte, poate fi mai rău decât atât. Republica Moldova are nevoie de instituirea rapidă a unui guvern. Cei care se vor împotrivi creării unui nou guvern sunt duȘmanii țării Și doresc să rămânem în mocirlă. Reiterez, oricare ar fi candidatul la poziția de prim-ministru trebuie acceptat cu răbdare Și chibzuință. Altfel, țara va fi aruncată într-un haos total în care luptele de stradă, vandalismul Și debandada vor fi la ordinea zilei. Prin urmare, vom aȘtepta momentul oportun, care se apropie pe zi ce trece.

Pe parcursul primăverii anului 2016 vor avea loc schimbări majore în Republica Moldova. Mă bucur că un mare număr de alegători au încredere în ceea ce spun. Această încredere se datorează verticalității constante de care am dat dovadă. Voi avea nevoie de aportul Și susținerea fiecăruia. Vizitează site-ul maiasandu.com Și completează formularul. Echipa mea va lua legătura pentru a stabili cum putem dezvolta o relație frumoasă care va rezulta în schimbarea cursului istoric al țării noastre. A mai rămas puțin timp, accesează site-ul, participă acum până nu e prea târziu. Moldovenii doresc un preȘedinte just. Împreună vom ridica Moldova din genunchi. Alege viitorul!

Cu respect,
Maia Sandu
21 Decembrie 2015

Prima ce mi-a atras atenția când am intrat pe site este fotografia nu prea ok a dnei Sandu. Anume din cauza asta am întrabat-o în privat dacă e al ei proiectul.

Site-ul maiasandu.com nu are nicio legătură cu Maia Sandu.

Dacă vreți să urmăriți activitățile Maiei Sandu puteți intra pe pagina ei de facebook.

Și încă ceva. Destul de pregătiți oamenii. Au folosit pentru transmiterea scrisorii Sendgrid. Pentru a nu ajunge în spam imediat.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?