fbpx

Dodon s-a lepădat de făleșteanul plahotniuchizat :-)

Vă propun să vă uitați acest video editat de către site-ul loial primarului de Bălți – omg.md.

Dacă nu vă este clar ce zice liderul socialistă vă zic eu – îl trimite direct în origini pe făleștean. Era și normal, după ce primarul orașului meu l-a numit pe Dodon omul lui Plahotniuc.

Este o vorbă – ”cucul își cântă numele”. Asta e despre făleștean. Faptul că Plahotniuc îi este nănaș nu mai e o noutate pentru nimeni în afară de alegătorii lui orbiți de limba permanent scoasă atunci când vorbește. Probabil nu mai încape în gură de la atâta vorbă aiurea și ”nimicnefacere”. Atunci când zic că nu face nimic în primul rând mă refer la Bălți. Dar pentru asta sunt alte însemnări.

Eu totuși aș vrea să îl întreb pe făleștean câteva lucruri simple:

– Cine a alungat acasă bloggerii de la acel memorabil offline după care primărașul m-a numit ”bloggerul lui Filat”. Nu cumva era un mare prieten și coleg a lui Plahotniuc? A?
– Datorită cui el a revenit în Republica Moldova și, mai ales, datorită cui a fugit din Republica Moldova în cadrul alegerilor de la final de 2014. Nu cumva asta Plahotniuc l-a folosit ca pe o păpușă gonflabilă?
– De ce a revenit atât de rapid din sauna moscovită și s-a dus direct la Condrița să facă presiuni asupra lui Timofti și de ce i-a trecut supărarea pe președinte în supărare pe Plahotniuc? Asta în timp de două zile ?

Iarăși Plahotniuc l-a folosit ca pe o lavetă de bucătărie care, atunci când se usucă de tot trebuie aruncată.

Sursă colaj: jurnal.md

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?