fbpx

Ipocrizia unui ministru PLM. Cazul Iurie Chirinciuc // Cum folosesc cei din PLM mașinile de serviciu duminica

Eu nu-s sigur că ați auzit de el dar în fruntea Ministerului Transportului și Infrastructurii Drumurilor se află Iurie Chirinciuc. Membru de vază al Partidului Liberal din Moldova (PLM) și mare businessman ce deține companii ce produc și comercializează mobilă. Adică nu chiar businessman ci mai degrabă soția e businesswoman. Pe ea sunt scrise toate și ea are dosare în România.

După ce a venit la minister au fost populare trei teme legate de numele lui:

– Faptul că se va dezice de automobilul de serviciu.
– Faptul că în minister se va vorbi și scrie doar în română
– iMac-ul secretarei care a fost adus de la Air Moldova de fostul șef.

iMac-ul așa și stă acolo unde stă iar ministrul nu a mai mișcat un deget pentru a-l duce înapoi la Air Moldova. În schimb la Air Moldova au fost duși toți lingăii și amantele membrilor PLM care au rămas fără post de salariu (nu pot scrie post de muncă fiindcă suptul banilor nu e muncă).

În Minister ordinile așa și se emit pe foaie de antet în două limbi – rusa și româna. Ce fel de română vreți voi de la un om care este agramat. Deja și democrații scriu mai bine în română decât majoritatea membrilor PLM. Asta chiar dacă democrații, conform spuselor lideriului de 2 metri, vorbesc moldoveneasca.

Iată despre automobilele de serviciu e o temă aparte. După ce a venit la minister noul ministru s-a lăsat oficial de mașină dar, în același timp, mașinile din MTID au început să aibă numere personalizate gen ”MTD 001”. Frumos număr, nu? 13440 de lei costă dacă ceva.

Iată automobilul ce aparține MTID-ului condus de acest reprezentant al PLM, și care are acest număr:

Știți unde e făcută fotografia? La Vatra. Centrul de Agrement din afara Chișinăului. Știți când e făcută? Ieri, duminică, 13 decembrie 2015.

Pe teritoriul complexului de agrement a fost observat vice-ministrul Sergiu Bucătaru cu familia. Poate el era cu mașina sau poate ministrul era la restaurant?

Nu putem ști exact situația dar putem deduce că ministrul PLM este ipocrit.

A, și încă ceva, da oare pentru automobilul său pe care merge nu ”spisuiește” benzina Ministerului dl Chirinciuc???

Comentarii

comentarii


One Comment

  • Sanda |

    Si nu ca ar fi primul caz sau prima institutie in cadrul careia se folosesc masinile de serviciu in scop personal. La institutiile private mai inteleg, banii de benzina sunt dati de patron si fiecare in parte trebuie sa-si rezolve problemele. Dar cand e vorba de banii statului ce se folosesc in astfel de scopuri, nu e placut.

So, what do you think ?