fbpx

Dle Plahotniuc, și, totuși, când vă asumați răspunderea?

Un an în urmă scriam despre faptul că nu ar fi o idee rea ca Plahotniuc să fie Premier. Nu a fost să fie. PLDM a luat funcția. Ce a urmat știți cu toții. Bătaia de joc de Leancă. Bătaia de joc de Chiril (poate cel mai bun Premier din 2000 încoa). Fute-vântul Streleț.

Acum e criză în țară. Mă refer la cea politică. Cea financiară e de prin 2012. Altceva că nu a fost la fel de promovată cum a fost cea din 2008, dar asta este o altă istorie.

Probabil acum la cârma Guvernului ar trebui să vină Plahotniuc. Pentru că, mai ales în urma ultimelor evenimente, el controlează totul ce mișcă în Republica Moldova. El este responsabil de starea țării. Doar că el, la moment este Cardinalul din Umbră.

Plahotniuc controlează Centrul Național Anticorupție, Procuratura Generală, Registru, Moldtelecom, Metal Feros, Ministerele PD-ului, GMG (Prime, Publika și restul apendixurilor) și încă mulți oameni, partide, turme de ”ANALiști” și ”părerologi”.

Plahotniuc s-a întâlnit cu Nuland. Câteva luni în urmă. Dacă nu știți cine e ar fi bine să vă documentați.

Eu nu-s sigur că el vrea să devină Premier pentru că e una când te murdărește Mocanu și Țopa și e alta când ai putea demonstra că nu ești capabil să conduci un Guvern. Aici deja nu te mai spală nici Prime-ul și Publika. Nu te spală nici gențile cu bani ca în cazul ”Pădurea Domnească”.

Dle Plahotniuc, ap ce, ne demonstrați de ce sunteți în stare sau e mai simplu să vă faceți că plouă?

p.s. Țineți minte, la offline, ne povesteați de ce ați făcut Drive-ul. Spuneați că nu erau importanți banii ci faptul ca în Republica Moldova să fie un local în care să veniți cu partenerii de afaceri și să nu vă fie rușine de interior și calitatea deservirii. Poate încercați să faceți din Moldova o poveste de succes. Oamenii vă vor ierta păcatele. Fiți sigur.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?