fbpx

Gabriel Călin, acest idiot care plasând linkul la video cu Vlad Filat i-a stricat viața profesoarei de la Ungheni

Faceți cunoștință – Gabriel Călin, fondator la o grămada de site-uri, nici el nu le ține minte probabil. Cele mai remarcabile – today.md și moldova24.info.

Anume pe moldova24.info a apărut renumitul video în care apare Vlad Filat însoțit de o domnișoară tânără. Cine nu le-a văzut nu a pierdut multe. Totul era în limita unui act sexual obișnuit.

După ce a fost publicată știrea tot facebook-ul s-a umplut de discuții despre moralitate și jurnalism, despre nivelul presei etc.

Cei mai mari apărători au fost însăși jurnaliștii, mai ales așa-numiții reprezentanți ai școlii vechi. Ei s-au răstit, s-au năpustit asupra celor ce priveau video și criticau. Public condamnau publicarea acestui video. Ei, angajați pe la Prime-uri, Publici, Jurnaluri și PornTV-uri.

Nu prea i-am auzit când PornTV a publicat video cu profesoarea de la Ungheni. Deși ea nu era o persoană publică ProTV-ul i-a distrus viața. Au urmat niște scuze de ochii lumii peste câteva zile, și nimic mai mult. Tot ok, șeful de la ProTV și producătorul acelei știri stau la mediaforumul de anul ăsta.

Iată-i:

În stânga fotografiei e Cătălin Giosan (boss-ul de la pro) iar în dreapta fotografiei este Artur Corghencea (cel care a trimis-o pe Oxana Gorun să o întrebe pe mama profesoarei ce crede despre faptul că un idiot a filmat cum ea îi face plăcerea).

Și tot normal, viața merge înainte pentru cei de la Pro.

Referitor la video cu Filat.

Fostul Prim-ministru este o persoană publică. Una din principalele valori promovate de el atunci când a ajuns în politică a fost familia. Mulțimea de fotografii o demonstrează cu vârf și îndesat.

Atunci când în 2002 un astfel de scandal a fost în SUA, presa a ieșis curată pentru că persoana publică a amăgit. Atâta tot. A trișat.

Dar …

O zi bună vouă.

Fotografia de la mediaforum a fost furată mișelește de la Constantin Grigoriță pe wall. Sper să nu se supere și să adauge două beri la contul de datorie pe care-l am față de el

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?