fbpx

”Președinte ales de popor sau un interpus?” sau cum PLDM șantajează PD :-)

Faceți cunoștință – Nicolae Timofti, președintele Republicii Moldova, fost judecător, ales de Filat și Plahotniuc în fruntea țării:

Sursă video – realitatea.md

Astăzi liderul PSRM, ca de obicei live pe privesc.eu, a anunțat că a semnat alături de cei din PLDM inițiativa de modificare a constituției pentru a alege direct președintele Republicii Moldova. Inițiativa e înaintată de cei de la PLDM și li s-au aprins paiele în cap când au văzut declarațiile lui Dodon, deși, el a avut în vedere că socialiștii cântă despre alegerea directă a președintelui țării încă din martie. De exemplu ultima cerere publică din partea lui Dodon a fost și în iunie. Verzii însă erau alături de partidul dea(ri)mocrat cu inițiativa de a alege președintele cu 51 de voturi.

PLDM uită ce au mâncat ieri și neapărat au nevoie de selfPR, unul din site-urile la care pompează bani titra azi ”Dodon, prins din nou cu minciuna? PLDM: E proiectul nostru!”. Asta se numește disperare și imposibilitate de a șantaja cu altceva PD-ul, bîlbîl-ul liderul căruia deja declară ceva de sabotaj sau nu mai știu ce. Asta, deși în 2014 erau pentru alegerea directă a președintelui. Dar, mă rog, la înălțimea de 2 metri greu ajunge uneori informația.

Ei dar nu-i pe asta, eu tare sper ca următorul președinte să poată cel puțin vorbi în fața camerei fără speach-uri pregătite din timp.

//

Fotografia nu are nicio treabă cu Republica Moldova. Udrea a apărut printre rezultatele căutării și era ok pe fundal alb.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?