fbpx

Cum să depui flori în stilul lui Marian Ilici Lupu

Astăzi pagina de facebook a liderului oficial al PD, Marian Lupu, ne-a informat că acesta însoțit de un grup de deputați a depus flori în memoria victimelor tragicului accident din Egipt și a tinerilor care au pierit în #colectiv.

Iată cum o fotografie de la Ambasada României în Republica Moldova:

Puteți observa că mașinile democraților sunt parcate pe carosabilul de pe strada București exact în locul unde acest fapt este interzis. Iată o fotografie mai clară cu semnul de interdicție și mașina democrată luată de pe profilul de facebook a lui Mihail Bagas:

Oare chiar le e atât de lene democraților să respecte regulile elementare? Parcarea este la maxim 100 de metri. Sau se teme cumva liderul bâlbâl democrat să își murdărească pantofii lustruiți?

Interesant, cu ambasadorul în ce limbă a vorbit? Risc să vă amintesc faptul că Lupu neagă chiar și în discuțiile private faptul că vorbește româna spre deosebire de Dodon.

Această însemnare este dedicată lui Dumitru Munteanu, care, de când a ajuns membru a PD, a uitat că țara are nevoie de familie și nu de membri de partid.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?