fbpx

Dragă PLDM, dacă mori, păi fă-o cu demnitate! // scris de Gheorghe Gonța

Acest gând este transpus pe blog de pe profilul jurnalistului Gheorghe Gonța. Îi împărtășesc opinia de asta îmi permit să o pun și pe blog.

///

Imagini video nu pot sa aibă chiar cu toată lumea, afacerile curate și mai puțin legale nu pot să vi le ia pe toate, la pușcărie nu pot fi băgați toți – nu e vremea lui Stalin.

A participa la noi negocieri chiar și înaintînd cele mai bune și benefice condiții pentru popor, e o prostie – nu conteaza ce veți spune la tratative, important e ce se va arăta la TV, iar în cazul dat, la cîte anume și felul în care se va arăta asta. Și n-o să vă placă deloc, fiți siguri! PD se va descurca, anticipate nu va admite-n curînd și țara va avea Guvern, cred că lista Cabinetului deja-i gata.

E adevărat că le va fi greu primarilor și consilierilor voștri din teritoriu, dar se vor descurca trecînd la celelalte partide de la putere, așa s-a procedat dintotdeauna. Nu pentru că așa-s liberal-democrații, ci pentru că Centrul așa preferă de la independență să-și bată joc: ești de la noi, primești bani pentru localitate, dacă ești din opoziție, caută-ți!

Știți că vor urma plecări din partid și la nivel central, inclusiv Parlament, dar oricît de deștept ar fi cel care va scrie textul pentru comunicatul în care se va anunța plecarea, ultimul tot prost va rămîne cu titulatura de „cumpărat la reduceri”.

N-aveți dreptate, nu e chiar atît de simplu să dau sfaturi anume eu, mai ales pe Facebook acumulînd trei like-uri, eu, care inclusiv datorită relațiilor personale și de afinitate cu dl Filat am făcut și emisiuni părtinitoare, știri nu prea echidistante, dar asta a fost demultișor și e o picătură spre deosebire de Oceanul Pacific de la Chișinău și mulțumesc aici patronilor că nu m-au dat afară pentru asta și-au avut încredere! Și-mi cer iertare de la telespectatori pentru ce a fost.

Mergeți în opoziție, luați-o de la zero, încercați să deveniți cu timpul speranța anilor 2009-2012, iar asta va da roade!

Cu timpul, în viitorul apropiat sau îndepărtat, veți asista și voi la moartea politică a concurentului, dar spre deosebire de a voastră, ar putea fi nu chiar atît de demnă!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?