fbpx

Cum înverzea Moldova grație unui fost premier

A avut Moldova, Republica Moldova, odată un Premier care tare iubea să amăgească oamenii. Într-o parte spunea una în alta alta. Exact așa cum vroia să audă interlocutorul. El era un fel de … ”balabol”.

Nu voi da numele omului și companiei pentru că nu am niciun chef ca vreun avocățel de doi bani să se apuce să mă dea în judecată. Mai ales că reforma justiției e la nivelul aliansului după cum știți voi bine.

Revenind la acest fost Premier pot să vă zic că el avea drept scop înverzirea Moldovei în toate formele posibile și imposibile. Una dintre forme era înverzirea directă. Grație faptului că el avea un business mai aproape de pământ el livra oamenilor posibilitatea ca iarba să crească mai repede. Explic: aducea din China sau Indonesia niște produse care să stopeze creșterea buruianului. În depozitele din Moldova ele brusc deveneau franceze sau nemțești și după aceasta, la prețuri exorbitante erau comercializate agricultorilor. Astfel oamenii, care credeau că au cumpărat produse de luptă cu buruiana verde se pomeneau cu pământuri mai verzi decât mintea fostului Premieri. De-o plăcere să privești lanurile dintr-o parte dar deloc plăcut pentru fermieri.

Pe lângă asta, în cazul în care aveai datorii la compania condusă de acest fost Premier te puteai pomeni cu conturile sechestrate. Omul avea niște judecători și executori de buzunar care executau în 10 minute orice comandă a acestuia.

Iată așa Premier a avut Moldova. Bine că e la trecut!

Imaginea nu prea are legătură cu textul, eu căutam pe google ”lanuri cu buruian” dar au ieșit fetele ăstea 🙁

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?