fbpx

Maria Ciobanu, deputatul care scrie și după asta gândește

Astăzi deputata Maria Ciobanu, reprezentanta raionului Nisporeni în Parlamentul Republicii Moldova și profesoară de limbă română în tinerețe, a ”trântit” un statut pe facebook din care toată mass media verde s-a apucat să scurgă știri.

Azi media verde are un țel aparte – Iurie Leancă și discuțiile lui cu alți PLDMști. De dimineață unimedia timp de o oră jumătate i-a dedicat deputatului neafiliat 3 știri. Nici Filat nu deține așa recorduri chiar dacă e site-ul lui cumpărat pe banii BEM de la cei care acum țin agora. Dar trecem mai departe, nu asta e important.

Iată statutul actual al doamnei deputată:

Doar că, statutul inițial gândit de fosta profă de română conține și definirea job-ului ambasadorilor:

Eu nici nu prea vreau să îmi închipui ce crede doamna deputat despre colegele ei mai tinere din Parlament. Ea, am impresia, crede că ele sunt amantele colegilor din partid.

Cu părere de bine am cunoscut mai mulți ambasadori, unii mai buni, alții mai răi dar nu am văzut nici un ambasador să-i ducă geanta vreunui deputat. Poate unei deputate, fiindcă sunt doamne, mame, bunici, dar nicidecum unui deputat.

Eu am impresia că dna din Nisporeni fumează ceva la greu. Probabil pământurile roditoare ale Nisporeniului dau lumii nu doar viță de vie dar și ierbușoară din care se înfruptă deputata.

Cum poți, fiind ales public să îndrugi așa prostii?

Comentarii

comentarii


6 Comments

 • Victor |

  Cine a scris nu gîndește cu locul necesar.Una trebuie să vă fie clar-totul ce se face este pentru consolidarea oligarhiei dinRM,care de fapt nu este stat ci ograda PD,ce acum va face alianță și cu michiduță pentru a se menține.Dna a untuit aceasta și încearcă să vă informeze.Lencă se mai gîndește….În așa fel el nu se mai gîndește…

 • john |

  „Prietini”… mai bine ai invata limba romana si ai scrie pe blog dupa.

  Pentru informarea dumitale, „colegile ei mai tinere” sunt „colege” toata ziua. Cel putin in dulcele grai romanesc.

 • john |

  atunci mai pune si un „i” in „PLDMști” ca nu pot sa-l pronunt.

  Poate daca ai fi fost elevul doamnei(apropo ai scris si dna si doamna in text) profesoare ai fi avut ceva mai putine greseli de ortografie si un scris mai consistent.

So, what do you think ?