fbpx

Pe cine a lăsat făleșteanul interimar la Bălți? Pe Shor cumva :-)

Ieri făleșteanul, cu mare alai și tam-tam, a fost arestat la ieșirea din terminalul VIP al aeroportului Chișinău. Foarte straniu scenariu pe care nu prea mă apuc să îl comentez dar în același timp, pentru a mai turna gaz pe foc celor care zic că a fost scamatorie și PR, le amintesc că efectul ar fi fost mai simpatic dacă ar fi fost arestat în terminalul comun de sosiri 🙂 Acolo sunt și mai mulți spectatori, și poate săreau chiar vreo doi în apărarea făleșteanului.

Cea mai tristă parte din seara de ieri a fost că primarul de Bălți nu a lăsat ”moștenitor la tron”. Nu a numit pe nimeni care să fie primar. Așa e la modă. Așa cel puțin a făcut fostul lui șef din Guvernul moldav.

Vorbeam ieri cu mama că am dat-o în bară cu Bălțiul. Înainte de alegeri le spuneam la ai mei să voteze cu Usatîi. Pentru că, și am scris asta și pe blog, Usatîi cu Shor trebuiau să demonstreze capacitățile organizaționale și manageriale de care ziceau că dispun. Am greșit în cazul făleșteanului și nu prea am greșit, cel puțin la moment, în cazul primarului de Orhei.

Oare nu vrea făleșteanul să-l numească interimar pe orheian. Măcar pe perioada arestului de 3 (sau 30) de zile?

Sursă foto: timpul.md

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?