fbpx

făleșteanul ”s-annervat” și luni drumul a blocat :-(

S-a trezit mai an
Un biet făleștean
După ce-a dormit
Neacoperit,
Într-un cort uscat
La Parlament lăsat …

Tânărul de la Fălești, recent primar al municipiul Bălți, după ce a văzut că nu poate face nimic în orașul care i-a fost încredințat a decis că e corect să se ascundă într-un cort în fața Parlamentului moldav.

Abatere lirică
În timp ce el doarme în corturi Bălțiul se dezvoltă și fără voia lor. Citiți la Nicu Apostu pe blog despre asta.

Revenim la Chișinău. Tânărul făleștean azi noapte, grație automobilelor susținătorilor săi a luat și a blocat bulevardul Ștefan cel Mare. Asta în noaptea spre luni, cea mai grea zi pentru circulație. Azi dimineață, abia după ”conferința de presă” de la 8.15 a luat și a deblocat bulevardul. Toți oamenii sănătoși la cap l-au crucit și trimis în toate borțile automobilului cu rahat pe care l-a vărsat ieri peste sediul PLDM. Pe lângă asta s-a mai adăugat faptul că în centrul nu era lumină și nu lucrau o parte din semafoare 🙂

Omul e supărat pe colegul de ”orășeul Pobedî” – Dodon. Acela pe lângă faptul că, împreună cu oamenii roșii socialiști, face ravagii prin comisiile parlamentare, se mai bucură și de atenția primului ministru care, împreună cu ministrul afacerilor interne, vine să-i ceară autograf în pauza meciului de fotbal (dar despre asta mai spre seară oleacă).

Făleșteanul trebuie în primul rând să fie supărat pe stăpânul său moldav care l-a ajutat să se lanseze și cu 2 zile înainte de alegeri, datorită sistemului judiciar care îl controlează, l-a scos în afara alegerilor.

Este o vorbă: Omul îl poți scoate din Fălești, dar Făleștiul din om niciodată.
Eu știu două excepții de la regulă (Victor și dna Sandu, salutări) ceea ce, de fapt, confirmă regula.

O zi bună și circulați cu transportul public, cine știe ce-i mai vine în cap la beție făleșteanului 🙁

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?