fbpx

Dacă ai nevoie de un stomatolog bun, ai nevoie de Cristina Rusu

Această însemnare este una profund publicitară așa că te rog frumos să nu citești mai departe dacă ai toți dinții din aur și nu mai poți simți plăcerea mâncării 🙂

Cei care mă mai urmăresc și pe facebook știu că vara aceasta mai mult de o săptămână mi-am reparat ceea ce credeam eu nu mai poate fi reparat în cavitatea mea bucală. Dinții mei dragi de care nu prea am avut grijă în ultimii 30 de ani de viață au fost readuți la frumusețea adolescentină de către Cristina.

Pe facebook erau redate toate chinurile facerii dinților și mai ales sculptarea acestora. Nu eu m-am chinuit, s-a chinuit Cristina care, la un moment dat, aveam impresia că e la lecția de sculptură și nu în cabinetul stomatologului.

Ceea ce e cel mai important e că ea a păstrat tot ce se putea păstra din dinți iar în rest lucrează doar cu materiale ale căror denumire adie a Japonia. De asta nici nu mai țin minte cum se numesc. Dar nici nu e treaba mea, asta trebuie să o știe ea și nu eu.

După asta a fost și Renata la ea. Să o vadă.

Atitudinea față de copiii poate fi ușor văzută în următorul video:

Renata şi Cristina

Posted by Eugen Luchianiuc on Tuesday, 14 July 2015

În orice postare pe facebook când cineva întreabă de stomatolog eu o recomand, pentru că și acum simt ce înseamnă când dinții sunt sănătoși!

O puteți găsi foarte ușor pe facebook. Răspunde destul de repede, în dependență de pacienți.

Pentru orice eventualitate poftim și numărul de telefon – +37368525252

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?