fbpx

#respect Angela Gonța

În primul rând îmi cer scuze de la Angela pentru emoțiile pe care le va trezi această însemnare. Dar, probabil, ea a dat un exemplu care trebuie urmat.

Eu am mai zis și o repet – sunt foarte multe fete care veneau la FJȘC pentru a fi ca ea.

Eu am ma zis și o repet – am un respect deosebit față de Angela. Au fost mai multe momente în timpul cât umblam la filmări cu Privesc.Eu. Au fost multe și în afara lor.

Unul dintre cele mai importante momente pentru care Angela merită a fi respectată este acesta:

E unicul exemplu de genul dat în jurnalistica moldovenească. Asta deși mariaje politice sunt cu duiumul.

Și vreau să vă mai citez un statut al unei jurnaliste. Un statut scris ieri:

”Я, конечно, могу понять, что это круто, когда твой любимый мужчина политик, но это не значит, что этим нужно пользоваться и на событиях, расталкивая всех, лезть вперед к ньюсмейкеру, чтобы получить больше информации, чтобы новость была лучше, чем у других, а телохранители того ньюсмейкера спокойно пропускают журналистку ближе к охраняемому им человеку.”

Traduc:

”Eu pot să înțeleg că e ”cool” atunci când iubitul tău e politician, dar asta nu înseamnă că ai dreptul să te folosești de acest fapt la evenimente, să-i împingi pe toți și să te bagi în față către newsmaker pentru a obține mai multă informație pentru ca știrea ta să fie mai bună iar pazele de corp să îți permită să treci mai aproape de obiectul protejat.”

Pe timpul Angelei așa ceva nu era.

P.S. Pentru cei ce nu au înțeles, inclusiv pentru Victoria Zaharia: Dacă ești implicată într-o relație de logodnă/căsătorie cu un politician trebuie să pleci din jurnalismul politic. Simplu, nu?

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?