fbpx

Și, totuși, Valeriu Munteanu este ipocrit

Eu v-aș invita în primul rând să citiți comentariile a doi liberali de pe un statut facebook cu aceeași denumire ca și titlul însemnării.

Primul caz
După ce Chiril Gaburici a devenit prim-ministru actualul Ministru al Mediului, care totodată are un frate într-o structură chipurile secretă numită SIS, a fost pus de către stăpânii Moldovei să sară peste nou alesul Premier. Atunci a făcut interpelare la CNI dacă e corect ca un consilier al Premierului să fie fostul partener de afaceri.

Asta în condițiile în care asistentul lui de la Parlament și de la Minister e nănașul lui.

Al doilea caz

Zilele ăstea pe facebook proaspătul ministru scria:

Chiar aș vrea să văd această investigație în condițiile în care principalul vinovat de inundație au fost Apele Moldovei. Șeful Apele Moldovei de atunci, un oarecare Ion Lupu, se jura în aprilie 2010 că o inundație nu e posibilă. A fost demis la mult timp de la inundații. După asta a fost pus șef la MoldSilva. A fost demis de acolo după cazul ”Pădurea Domnească”.

Ion Lupu a fost pus în acele funcții de Partidul Liberal.

Oare oamenii chiar așa de simplu cred în populisme gen Holercani sau mașini de serviciu?

Ilustrația pentru însemnare a fost furată de la Paul Kuczynski

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?