fbpx

#redescopera Experiența Unite3G

Vă spuneam că principalul partener în realizarea Redescoperă Moldova a fost Unite3G. Pe lângă faptul că ne-au ajutat financiar ei ne-au oferit pe tot parcursul traseului Internet de la ei. Asta în baza unor stick-uri cu acumulatoare, le puteți găsi la ei pe site.

Eu nu mă voi apuca să laud tare rețeaua or anume ei sunt providerul meu de bază de Internet Mobil cât sunt în Moldova vara asta. Partea proastă e că nu prea au găuri și nu pot zice la oameni că am fost offline fiindcă nu am avut 3G. În Estonia mai am găuri de net atunci când în mall-uri rețeaua pleacă din 3G în 2G. Aici chiar și în beci la Deda prinde, ceea ce te face să pui pe facebook inclusiv și poloboacele.

Dacă e să vorbim de acoperirea cu semnal 3G pe Moldova eu am observat doar două găuri. Undeva după orășelul Frunze și undeva pe malul Prutului mai la sud de Pererita lui Vieru. Cam atât. În rest semnal bun care îmi permitea să încarc inclusiv video din timpul expediției prin Moldova.

Unii zic că ar fi bine 4G. Da, sigur, e bun, problema e alta, folos din el dacă aparatele care îl folosesc se descarcă de 3 ori mai repede decât pe 3G.

Și încă ceva, în această lună jumate de când folosesc 3G de la Unite am descărcat/încărcat pe net circa 78 de Giga 🙂

Sursă imagine: pagina Unite3G de pe facebook

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

So, what do you think ?