fbpx

Ministerul de făcut miliarde – Ministerul Tehnologiilor Informaționale

Azi s-au scumpit pașapoartele pentru cetățenii Republicii Moldova. Dacă până acum perfectarea pașaportului în termen de 30 de zile era de 700 de lei acum s-a produs o majorare cu 21 la sută și prețul e de 850 de lei.

Ăștia de la MTIC i-au chemat pe toți la conferință de presă. Probabil iar se vor lăuda cât îs de bravo ei și ce vor să construiască în domeniul IT. Aceleași brașoave de 6 ani de zile. Doar că nicio acțiune concretă. Chiar și literele pe pașapoarte au rămas la fel, cu ”Ș” turcesc și nu românesc.

Între timp, în acești 6 ani de 2 ori au schimbat modelul plăcuțelor de înmatriculare. Pentru a mai spăla ceva bani și, în același timp pentru a mai mulge bani din șoferi. Și fără să se gândească până la final la un model normal.

Chiar și acum sunt plăcuțe care nu corespund regulilor. Țineți minte cu cât fast au lansat serviciul de verificare al disponibilității numerelor? Ap iată, nu lucrează deja:

Pentru MTIC nu există reguli. Și asta doar datorită … știți voi cui 🙁

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?