fbpx

Ion Ceban – kaziol!

Înainte de toate, pentru a fi mai explicit vă invit să priviți:
1. Secvența de pe privesc.eu cu urecheala primarului general:

2. Secvența de pe privesc.eu a urechelii deputatului Petrenco de către rectorului unei universități, membrul unui partid politic, Belostecinic:

Ieri doi deputați în Parlament au mers la ședința consiliului municipal Chișinău. Scopul lor era de a întrerupe ședința în cadrul căreia trebuia să se voteze câteva sute de subiecte cu privire la retribuirea loturilor de pământ. Adică iar mișmașuri comunisto-liberale cu privire la Chișinău. Un lucru obișnuit pentru ultimii doi ani în Chișinău. Țineți minte probabil că totul a început când cele două partide și-au oferit unul-altuia sedii la un preț de nimic.

Ei au reușit să întrerupă ședința. Un pic cam straniu, un pic cam josnic zic unii, dar eficient totuși. Risc să vă amintesc o mică istorie în care a participat dna Ceban, mama deputatului actual Ion Ceban. Ea a fost dată afară în mod josnic de către ”bărbatul” primar. Josnic și nemernic, așa cum e specific deja lui. Și normal că a fost repusă în funcție. Ion demult caută motiv să-i dea una în nas, ieri aproape că și-a atins scopul doar că pe lângă toate l-a înjosit ca pe un elev de clasele primare. Cel mai funny moment a fost când unul ”cu barsetcă” a sărit în apărarea primarului. Probabil e ”contabilul” care strânge banii de la Ruta-Prim. Ei dar nu-i pe asta.
Later add: Oamenii informați zic că omul cu ”barsetka” e fostul șef pe cimitire și actual vânzător al terenurilor municipale – Vadim Cojușneanu, locul 13 pe lista PL.

Pentru cei neinițiați și care se dau cu părerea despre ședințele CMC le propun să vină mai des la ele. Acolo des se întâmplă lucruri interesante, dar cel mai des îs mișmașuri cu terenuri, licitații, rute.

Ați privit secvența cu Belostecinic, da? Ea e pentru a demonstra ipocrizia comentatorului mediu de pe facebook. Atunci toți lăudau gestul rectorului înverzit (de partid sau de bani, alegeți singuri). Ieri toți ziceau că Ceban e rău.

Ei dar nu-i pe asta, oameni să fim!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • eniceu |

    Un nou articol – noi aiureli.
    Nici un cuvânt de ce a fost concediată tovarășa Ceban?
    Compari pe Chirtoacă cu dobitocul de Petrenko?
    Primarul s-a comportat cât se poate de civilizat în așa caz.

So, what do you think ?