fbpx

Raportul Kroll sau ”Raportul Troll”?

Ap ce, dragi specatori, ați citit raportul kroll pus de către finul lui Plahotniuc care ”și-a asumat răspunderea”?

Eu nu știu cum voi dar mie mi s-a părut slab și după cum scriam ieri seara pe facebook chiar și un stagiar al RISE (Ion Preașcă) ar fi făcut un raport mult mai calitativ. Așa o încupuire că e un fel de ”analiza presei” cu trimiteri la skandaly.ru și adevarul.md. Auditul la BEM s-a făcut an de an și nimeni nu a găsit nimic și nu a publicat nimic și acum hop și Kroll, cei care în Ucraina în cazul uciderii lui Gongadze nu au dat nimic despre legătură între ucidere și Kucima ca pe urmă să se adeverească că e implicat fostul președinte.

Europa Liberă de dimineață a dat o știre foarte bună cu titlul ”Andrian Candu a postat pe internet un document presupus a fi varianta originală a raportului Kroll”. Eu chiar aș vrea ca să iasă cineva din compania americană și să confirme autenticitatea raportului. Totodată aș vrea să înțeleg cât va costa faza a doua de implementare a raportului care, după astfel de mișcări stranii ale Președintelui Parlamentului ne poate costa mult mai mult.

Probabil scopul lui Candu era să ajungă principalul blogger în cadrul galei ”10 pentru Moldova” organizată de tembeleziunea PulikaTV, sau poate va fi o rubrică nouă ”Trollerul anului”. Acolo are șanse și mai mari.

Ultimul timp raportul Kroll e folosit doar ca unealtă politică și nicidecum pentru a îmbunătăți situația. Oare ăsta e scopul lui Candu sau doar își dorește să dea foc la Guvern ca să vină în calitate de salvator al națiunii?

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?