fbpx

dle Negruță, când scrieți pe blog despre Sandulachi?

De dimineață scria cineva pe facebook despre faptul că în țara noastră majoritatea experților în economie nu au idee cum e să faci o afacere, majoritatea psihologilor de familie nu au copii și soți etc. Eu tot ca blogger am doar un 8 la limba română la BAC așa că, probabil, intru și eu în categoria asta 🙂 Dar nu despre asta-i gândul de azi.

În ultimii 6 ani de ”democrație europeană” pe la conducere s-au perindat mai mulți oameni unii dintre care acum sunt experți. Unul dintre ei este fostul ministru al finanțelor. Om care a condus circa 4 ani ministerul care e responsabil de bani într-un guvern majoritar. Omul de care depindea bugetul țării. Omul care trebuia să știe fiecare mișcare de ban legal în Moldova. Omul care acum se dă cu părere.

El comentează ceea ce nu au făcut/făcut alții acum. Of ce nice era comunicarea cu ministerul finanțelor în timpul lui Negruță. Omul nu dădea interviuri, era închis, mereu fugea de presă, răspundea cu apă chioară. Și acum e părerolog.

Omul care mereu întârzia bugetul țării și care nu făcea un pas fără să fie împins pe la spate (ați observat că doar în cazul plecării lui PLDM-ul nu a reacționat negativ) acum e mare părerolog.

Omul care a furat statul cu 400 de mii de euro printr-o simplă semnătură și prin care Pintilei Sandulachi a primit despăgubiri de la stat acum e mare părerolog.

Dle Negruță, pe când un articol despre cum ați lăsat statul fără 400 mii de euro? Văd că pe blog nu este nici pomenire de Sandulachi.

Și da, abia după asta vă va mai crede cineva ce scrieți despre alții, inclusiv despre BEM, la care totuși ați avut accest cât erați ministru. Sau și asta o veți nega?

Sau vă veți apuca să negați faptul că prima comisie de la BEM care a constatat atribuirea creditelor care repede deveaneau neperformante nu a fost când erați ministru?

Sau vă veți apuca să negați faptul că nu ați știut despre rapoartele despre BEM? De ce nu ieșeați atunci în presă sau pe blog să scrieți despre asta?

Sau e mai simplu să arunci cu glod după ce ați ieșit din băltoacă?

Eu cred că vi s-ar potrivi perfect poezia:

Cățeluș cu părul creț
Fură rața din coteț
El se jură că nu fură,
Dar l-am prins cu rața-n gură.

Aștept să scrieți că-s cumpărat 🙂

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?