fbpx

Ministerul Transportului și lucrul de mântuială // Publika – Bravo!!!

Alaltăieri pe fb, într-o discuție cineva lăuda Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor pentru reparațiile pe care le fac la gări. Tot atunci mi-au arătat acest material marca Publika.

E gara din Strășeni. Acolo stă cumătrul cumătrului pe care l-am rugat foarte frumos să îmi zică cum stau lucrurile. Zicea că au reparat gara dar mai puțin drumul de lângă gară și chiar din gară. Ca un om bun la inimă l-am rugat să fotografieze starea gării. Și iată ce fotografii am primit pe mail.

Bravo echipei de la Publika pentru faptul că a arătat drumul din gară exact o secundă, la început, și atât. După asta au urmat planuri și arătarea șefului ministerului.

Concluziile cu privire la minister le puteți face și singuri.

Voi adăuga doar 4 versuri:

Partidul meu – trei flori în cruce
Eu ți-am mai dus şi ți-oi mai duce,
Şi bani şi flori şi chiar otkaturi
Da dacă-ți trebu’ duc şi paturi.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • mvi |

    fignea pe foto,incercatzi sa intratzi acolo cu mashina si o sa vedetzi nu numai pe poze,dar si o sa simtzitzi in real ce de mari si adinci gropi akolo…..

So, what do you think ?