fbpx

despre pu tin, Cricova și Valerian Mânzat

Jurnaliștii de la RISE scriu azi că președintele Kârgâzstanului, Almazbek Atambaiev, a trecut ieri prin Moldova. Știrea detaliată o puteți citi la ei pe site.

Eu nu mă bag în istorii de ce s-a văzut doar cu Plahotniuc și nu s-a văzut și cu Timofti, nu are rost. Nu are rost să mă bag și nu are rost să se vadă 🙂 Și mai e o chestie simplă, președintele kârgâz e proprietarul Partidului Social Democrat din țara lui și era normal să se vadă cu proprietarul partidului de aceeași orientare, stângă, și în Moldova.

Ceea ce nu veți afla în știri e altceva (și aici începe ceea ce se numește pamflet sau nu satiră, luați-o cum vreți).

Președintele Kârgâzstanului de fapt a venit după pu tin. Președintele rusiei a venit la ziua de naștere a lui Valerian Mânzat care a avut loc în beciurile de la Cricova. Doar că, știind că are în beciuri niște vinișor pentru el, a venit cu câteva zile mai devreme. Avionul l-a trimis înapoi în Moscova deoarece este scump să îl ții pe aeroportul din Chișinău (după ce au venit alți stăpâni costul de staționare pentru avioanele private s-a scumpit de 9 sau 10 ori).

Ieri sau alaltăieri au încercat rușii să trimită avion după președinte dar s-a întors înapoi deoarece au înțeles că le-au furat un motor așa că l-au rugat pe președintele kârgâz să-l aducă la ”poputcă”, dacă tot îi e în drum 🙂

Photoshop dintr-o fotografie de pe fb. Scuze, nu-s specialist în editarea fotografiilor.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?