fbpx

Cum parchează Valerian Mânzat #foto

Atunci când am scris o însemnare în care i-am mulțumit lui Valerian Mânzat pentru ajutorul pe care l-a adus Balului Brazilor mi-au sărit în cap vreo 90 la sută din prietenii de pe fb. 90 la sută din cei care încă mai citesc ceea ce scriu eu 🙂

Îmi ziceau că nu merită Mânzat laude și chestii de genul. Da eu chiar cred că la moment merita un ”Mulțumesc”.

Azi de rău. Iată cum este parcată în aceste momente mașina lui. Locația probabil o recunosc cei din Chișinău și care au fost pe la mall-ul de pe Viaduc.

Unii ar zice că e în mașină și s-a oprit doar pentru a vorbi la telefon. Iată două fotografii care demonstrează contrariul.

Frumoasă mașină:

Iată încă o fotografie, din tufari :-)))

Eu cred că nu e chiar frumos să parchezi așa. Chiar dacă, am impresia, nu e ilegală parcarea. Eu aveam în liceu o colegă care întârzia mereu cu 5 minute. Doar pentru a-și etala talia și ”nariadul”. Nu era ilegal să întârzii dar ce efect avea întârzierea. Era zărită de toți.

O zi bună vă doresc! Frumos ninge în Chișinău!

Fotografiile au drepturi de autor care aparțin unui cititor fidel al blogului.

Comentarii

comentarii


2 Comments

  • duard |

    Propun pentru asa incalcare – toti sa fie arsi pe rug. Ba da public in piata marii adunari. Sa vada europa ca noi nu avem alte probleme.!!!!! Arsi si basta!

  • Oleg |

    calchierile din engleză sună la fel de aiurea ca și cele din rusă:

    LOCÁȚIE, locații, s. f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ◊ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani.

So, what do you think ?