fbpx

ion sula – șeful de la ANSA care recunoaște anexiunea Crimeii de către rusia

De dimineață cei de la mold-street.com (care, printre altele au cel mai ”de-a oaia” site dar cele mai bune informații din domeniul economic) au publicat articolul ”Cum Moldova a recunoscut Crimeea ca parte a Rusiei”. Vă propun să îl citiți. Eu doar voi comenta pe marginea lui.

1. Șeful de la ANSA e tânăr. Aș continua cu istoria ”și prost” dar am impresia că aici e vorba de bani la mijloc și în cazul dat nu e treaba mea dar e a CNA-ului, sau, poate, cine știe, un viitor DNA în frunte cu Maia Sandu.
2. Șeful ANSA e leneș. Leneș în a verifica ce prostii semnează el sau subalternii lui. Și e leneș pentru că la ședințele guvernului merge cu mașina deși se află la 750 de metri de Guvern.
3. Șeful ANSA e avid de putere. Vedeți istoria cu ceasul descrisă amănunțit de cei de la shok.md. În cazul în care ceasul e fake atunci îmi pare și mai rău de el că susține pirateria.

Să mai ziceți că viitorul este în tineret. Viitorul este în oamenii deștepți și care au coloană vertebrală, indiferent ce vârstă ar avea.

Într-o țară europeană un astfel de demnitar cum e ion sula ar trebui să plece din funcție. Dar Europa încă nu a ajuns la mintea moldovanului de la putere.

Și da, Crăciun Fericit celor ce îl sărbătoresc azi!

sursă foto pentru colaj – tribuna.md

Comentarii

comentarii


4 Comments

  • zippo |

    cind romania se judeca cu ucraina privind zona de extractie din jurul insulei serpilor, unul dintre articolele acceptate de inalta curte a fost o colectie de articole din presa ucraniana privind chinul celor din armata, stationati pe insula, declaratii publice din partea lor, ce ziceau ca insula e de nelocuit (ei sustinau la haga ca e o zona locuibila deci face parte din platoul continental), urmarea a fost pierderea procesului de catre partea ucraineana.

    la fel, in acest caz, cu greu molova va putea aduce in discutie nato sau ue, in momentul cind povestile astea sunt urmarite si cineva le va scoate pe masa si va cere ceva explicatii intr-un moment mai frustrant cind molova va incepe sa emita pretentii: de ce nu sunt ajutati, de ce nu vine nato sa le ofere ajutor, de ce piata ue nu le accepta produsele asa usor, etc etc.

So, what do you think ?