fbpx

Uneori tăcem nu pentru că nu avem ce spune dar pentru că avem atâtea de spus, că nimeni nu ar înțelege

Guest post scris de Maxim Sîrbu

Pe 30 noiembrie Republica Moldova urmează să aleagă între Uniunea Europeana și Uniunea Vamală. Pe 30 noiembrie puțini vor fi cei care vor alege un partid anume, majoritatea vor alege orientarea lor, fie ea vestică sau estică.

Noi nu mai credem în slogane sau promisiuni aruncate în vânt! În acest an electoral, părerea mea, prioritate au partidile care în ultimul deceniu nu s-au aflat la guvernare.

Eu aleg Europa! Eu trebuie sa aleg între PL si PLDM! Alegerea am facut-o acum 10 ani și pot să o motivez prin mai multe lucruri. Una ma enervează și ma dezamăgește la culme: De ce PL bagă coada între picioare și latră la orice provocare aruncată de doi masivi ca PD și PLDM? Unde e bărbăția partidului? Unde e poziția fermă și credința spre câștig neclintită?

Eu tind sa îi agit pe toți prietenii și cunoscuții mei să voteze Pro Europa, să voteze PL sau PLDM. Eu vin cu argumente pro PL, dar ei ce fac? Se aruncă cu învinuiri de doi bani, pe care toata lumea le știe deja de 5 ani. Îmi vine să mă duc sa le dau una dupa ceafă și să le spun: “Măi băieți, eu vă votez, eu pe toți îi conving să dea o șansă Europei, o șansă vouă, dar voi vă comportați ca un copil mic căruia i s-a stricat pasca și arată cu degetul și plânge!”

E timpul să ridicați capul, să fiți mai presus de spălările de rufe! Să câștigați electorat prin fapte, vorbe deștepte și atitudine matură! Chiar dacă o să fiți în opoziție, trebuie să fiți activi, nu să vă pierdeți pentru 4 ani și numai la alegeri să răsăriți! Gasiți un Mark Tcaciuc al vostru, nu cred că el e unicul deștept. Aveți potențial, dar nu aveți organizare. Consumatorul final alege calitatea și nu cantitatea!

Sursă foto: tvrinfo.ro

Comentarii

comentarii


One Comment

  • 2014 -EU |

    Trebuie de castigat electoratul numai prin fapte – de vorbit pot si eu!
    8 zile au ramas! Brace yourself, vote is comming!

So, what do you think ?