fbpx

de ce țopii speră ca Leancă să se certe cu Filat?

Să începem cu două precizări:
1. Leancă a dat-o în bară cu susținerea lui Ponta. Din punct de vedere moral – nu, dar din punct de vedere politic – da. Și destul de tare.
2. Istoria cu scandalul dintre Filat și Leancă e creatura comentatorilor care au lucrat foarte bine în echipă cu Publika la toate scandalurile mai mari din ultimii 2 ani.
3. jurnaltv, jurnal.md, independent.md și plr.md aparțin țopilor.

Astăzi pe majoritatea din proprietățile media ale țopilor a apărut o analiză în care Leancă este dat cu capul de asfalt împreună cu proprietarul Partidului Democrat. Demonstrativ și cu toată puterea. Cu tot cu o laută foarte frumoasă la adresa PLDM. Ceea ce nu s-a observat până ceva timp în urmă înainte de intrarea în trust a ”portalului” plr.md

Leancă în ele apare mai că robul liderului PD. Mai ales că au găsit și o imagine pentru colaj de tipul dat.

Dacă țineți bine minte unul din primii care zicea că Leancă este în slujbă la Plahotniuc era aceeași portavoce a țopilor. El povestea o istorie cum că Plahotniuc l-ar fi sunat pe Leancă și acela a venit în câteva minute la el. Așa o impresie că oamenii nu pot vorbi prin Viber sau și mai nou prin BlackBerry. Asta dacă e nevoie. O poveste pentru bunici din sate. La fel ca și multe alte povești pe care televiziunea lor de buzunar le-a înflorit în acești ani

Dacă cineva nu știe sub codename ”țopii” se ascund cei doi veri Țopa, foști proprietari ai VictoriaBank și foști prieteni ai lui Vlad Plahotniuc.

P.S. Să nu aud istorii că nu la aparțin țopilor. Că vă dau mail-uri din 2009 când lucram la ei cu demonstrație.

imagine furată de pe unimedia.md

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?