fbpx

Despre Mânzat. Valerian Mânzat.

Eu sunt sigur că 99 la sută dintre cei ce vor citi acest gând nu au ajutat-o pe Nata Albot să își realizeze visul de final de an și anume Balul Brazilor de Crăciun ediția 2014.

Ediție la care, datorită donației de ieri de 1500 de euro, Valerian Mânzat este sponsor.

El și familia lui sunt discutați permanent pe facebook. Ba ziua de naștere a Evei (fetiței care am impresia că e un pic mai mare decât Renata), ba Porsche-ul dăruit soției, ba apartamentul, da dorința lui de a-și cumpăra haine de la Armani.

Nu e treaba mea de unde are bani și pe ce îi face. Mă bucur că poate ajuta un proiect care merită susținut.

Valerian Mânzat și Kristina Furdui. Fotografie de pe profilul de facebook a lui Valerian Mânzat

Link pentru a ajuta Balul Brazilor.

p.s. da poate un offline de organizat cu bloggerii din Moldova la Penthouse-ul lor?

Comentarii

comentarii


4 Comments

  • Ludmila |

    Da pe mine foarte tare ma intereseaza de unde are bani si pe ce ii face. Luind in considerare ce s-a scris despre aceasta familie in presa de investigatii. In mod normal, intr-o tara unde se respecta legea, inspectoratul fiscat facea deja o vizita si o verificare a veniturilor. Eu inteleg ca acest „filantrop” nu este functionar public si nu este obligat sa-si faca publica declaratia de avere, dar hai sa nu ne ascundem dupa deget si sa pretindem ca nu conteaza de unde vin banii ginerului unui politician. Pentru mine conteaza. Pentru ca toti inteleg ce inseamna sa faci bani in mod cinstit (a se citi, salariu, afaceri reale etc.). Eu nu sunt deloc convinsa ca bani dlui V. Minzat sunt cistigati intr-un mod corect si nu sunt furati, inclusiv din buzunarul meu, contribuabil cu acte in regula. Deci, Eugen, cu tot respectul, dar eu, foarte posibil, ca am contribuit deja la Balul Brazilor, prin intermediul banilor furati tot de la mine de catre socru etc. acest „filantrop”.

  • Eugenia |

    Penibila postare. E clar ca buna ziua ca „filantropului” in cauza ii este drept in cot de balul brazilor, încă un PR de 2 bani, încă o ocazie de a-si afișă poza in toale de brand-duri p**doase. Dar cel mai penibil este pupancurizmul unora.

So, what do you think ?