fbpx

De ce aș vota PLDM.

Eu pe 30 noiembrie trebuie să votez cu PSRM. Pentru că am pierdut pariul. Și pentru că înțelegerile trebuie respectate. Dacă ceva pariul l-am pierdut tot din cauza PLDM. Așa că … singuri îs de vină 🙂

Nu e deloc o odă PLDM-ului această însemnare. E doar o constatare că la moment PLDM are cea mai bună echipă.

1. Filat
Am scris recent despre el. Eu am impresia că el chiar e și supărat pe mine din cauza unei afirmații pe blog cu privire la șifonarea imaginii. Dar nu e vina mea că el nu a înțeles-o corect. Îi va trece. Lui de obicei îi trece supărarea în 7 zile 🙂 Cântecacii la acest moment trebuie să înceapă să plămădească comentarii cu contrabanda și corupția și restul fignelilor impuse în presă de către bloggerii și televiziunile știți voi cui și susținute festiv de către voronin. Toți acești cântecaci o respectă, sunt sigur pe Angela, da, pe Merkel. Eu sunt sigur că ea știe mai bine ce se întâmplă în Moldova decât 99 la sută din locuitorii republicii. Ap eu nu cred că ea se salută și dă mâna cu cei care nu merită. Nu prea am văzut să se salute cu ea liderii altor partide din Moldova. Așa că … uzbagoitesi.

2. Leancă
Am scris și despre el. Politicianul nr.1 la moment în Moldova. Și după alegeri cred eu e cea mai bună candidatură pentru a continua administrarea Guvernului. Dar asta cu condiția să păstreze consilierii. Toți consilierii. Leancă a avut curajul să meargă contra opiniei publice în cazul Ponta. Și, cel mai probabil, va avea doar de câștigat din asta. Nu neapărat el dar sigur Republica Moldova.

3. Echipa. În listă urmează Maia Sandu – cel mai bun ministru al educație pe care l-am avut, Natalia Gherman – orator de excepție și apărător al intereselor Moldovei, Palihovici – mama partidului 🙂

Nu pot să zic că agreez toată lista. Eu din primii 30 i-aș scoate pe Belostecinic, Pleșca și Maria Ciobanu. Totodată i-aș pune condiție lui Pistrinciuc să lase fumatul până la alegeri.

Dacă nu vreți să votați PLDM dar vreți să continuăm calea europeană puteți vota PL. E alegerea ta.

O zi bună. Și gândește-te pentru cine votezi.

Comentarii

comentarii


One Comment

  • Rada |

    Cine se aseamănă se adună… Nu văd nicio deosebire dintre Luchianiuc și Dodon. Doi vânduți.

So, what do you think ?