fbpx

recviem comuniștilor

comuniștii au cam dat-o în bară cu alegerile din acest an. După pierderea liderului filosofico-troțkisto-raideresc al formațiunii, Mark Tkaciuk, ei și-au pierdut orientarea.

La început și-au dat seama că la ”nărod” merge bine ideea cu integrarea europeană și s-au urcat pe această idee.

Pe urmă au văzut că Dodon crește în sondaje și s-au cățărat pe rusia și integrarea vomală.

După ce cel din urmă are susținerea directă și totală a liderașului pu tin au înțeles că trebuie să meargă pe ideea ”doar moldova cu voronin” și ar trebui să îl atace pe Dodon și tot ceea ce este în jurul lor.

Iată cum arată electorala pentru comuniști. Nici măcar oamenii nu vor să îi vadă la față:

Am văzut panourile electorale. Sărmăneii nici măcar nu au făcut sesiune foto pentru panouri. Credeau că le va merge și așa, fără publicitate. Credeau că doar cu macaroane și povești siropoase despre trecutul comunist vor merge la electorat. Doar că, încetul cu încetul, oamenii devin mai sănătoși la minte. Ceea ce au lăsat 5 ani în urmă, din punct de vedere intelectual, a evoluat. Oamenii proști, așa cum îs doriți de comici, votează trecutul. Oamenii deștepți votează viitorul.

Să le cântăm marșul și să îi trimitem la cimitirul istoriei!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?