fbpx

Chirtoacă, Facebook și ”porcii, consumatori de ghindă”

Eu am mai zis-o cândva, inclusiv și pe blog, Primarul are nevoie de consiliere în ceea ce privește rețelele sociale și comunicarea pe ele. Ar trebui probabil să meargă inclusiv și la cursurile care le oferă fetele de la Partidul Liberal din domeniul comunicare. Să nu vă chinuiți vă propun și linkul la aceste cursuri.

Istoria cu ziua de ieri e simplă. Vreo 20 de așa-numiți combatanți în frunte cu doi ”bolnavi de profesie” dar de fapt simpli șmecheri au dat buzna în Primărie și au ajuns la etajul doi. Poliția nu le-a permis să intre în sala de ședințe. A venit Chirtoacă. Le-a zis să se dea la o parte să treacă cei ce erau la Ședința Săptămânală a Primăriei și să intre ”combatanții”. Ceea ce a urmat e trist. Urlete din partea proștilor și explicații din partea lui Chirtoacă care a pierdut o grămadă de timp cu ei. Și s-a lăsat umilit. Ca un primar. Chiar i-am și scris că nu e treaba primarului să piardă timpul. Doar că, probabil avea un plan.

Plan simplu. După asta a ajuns și s-a descărcat pe facebook. Într-un stil modern. Iată mesajele. Două la număr.

Și normal, de vină e PLDM 🙂 Cât de neașteptat.

Replica a venit de la Vadim Pistrinciuc, unicul vice-președinte al PLDM care încă fumează:

Cea mai scumpă carne de porc în spania e cea a porcilor crescuți doar pe ghindă. Asta printre altele. Iată cum arată ei. Negri și frumușei 🙂 și sunt crescuți în libertate.

Din câte văd eu Primarul pierde timp cu proștii în loc să gândească optimizarea transportului public în Chișinău. Dacă nu știe de unde să se inspire îi propun să mai revină în Tallinn. Aici chiar zilele ăstea s-a terminat renovarea unei linii de tramvai. Ar învăța multe.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?