fbpx

Victor Ponta a câștigat // Iurie Leancă e vinovat :-)

În primul tur al alegerilor pentru fotoliul de președinte al României a câștigat Victor Ponta. Nu doar per ansamblu dar și în Republica Moldova. Conform datelor matinale a acumulat circa 40 la sută din sufragii.

De dimineață mai mulți tineri din PL și PLDM îl învinuiesc pe Iurie Leancă pentru acest procent ridicat. Le este rușine pentru conaționalii lor. Le propun să meargă la Ministerul Justiției să renunțe la cetățenia Republicii Moldova. Li se va ușura viața, sigur.

Cel mai interesant când cântă așa numiții liberali. Cei care l-au promovat pe Ponta. În rutierele care aparțin liberalului Topal era peste tot Ponta. Și prin regiuni l-au promovat pe candidatul PSD România. Doar că … așa e firea liberalului, bani să curgă. Zic că merg în Europa dar cu troleibuze beloruse. Merg în Europa dar cu rutiere prin hârtopuri. Treaba lor.

Cei mai funny sunt cei care trebuiau să îi facă campanie lui Iohannis. Ei cred că viața este pe facebook. Ei cred că dacă facebook-ul a votat cu Macovei și Iohannis treaba e făcută. Probabil cei de la partid trebuie să lea arată butonul ”Logout”.

Acum despre votul moldovenilor. Votul moldovenilor a costat statul român vreo 40 milioane de euro. În calitate de moldovean l-aș vota pe Ponta. Nu și în calitate de cetățean român. Deși … niciodată nu am aplicat la pomene și îndemnizații din partea statului român.

Urmează turul doi în 2 săptămâni. Și iarăși votul nu e Pro ci Contra.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?