fbpx

despre animale și drumuri

Ieri toți au discutat despre accidentul în care a fost implicată Toyouta primarului de Chișinău. La prima vedere ți se face jale de cal ca într-un final să îți dai seama că nu contează nimic mai mult decât viața omului. Mai ales că într-adevăr era ceață, vizibilitatea redusă iar drumurile moldovenești sunt așa cum sunt.

Și este un drum bun, relativ nou doar că imediat după acostament ar trebui să fie acea săpătură de procecție. Mai ales că e pădure. Fâșia nu se face doar pentru a proteja automobilul de un eventual impact cu copacii în cazul în care se pierde controlul volanului dar și pentru a proteja animalele. Să fi fost acel șanț nu mai apăreau cai așa de ușor din senin.

Stăpânul animalului nu a fost de găsit. O istorie și mai interesantă. De câțiva ani serviciul specializat din Moldova se ocupă cu șeptelurile de vaci, cai, porci etc … Doar că nu se vede lucrul acestuia. Numără pe sărite și o bună parte de animale nu e clar cui aparțin.

Și ultima. Despre jurnaliști. Iată un screen de pe news.yam.md cu titlul inițial al știrii.

Dacă cineva nu știe pentru ce a mers Chirtoacă la București poate vedea pe Privesc.Eu înregistrarea discursului lui Dorin.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?