fbpx

comicii și reformații lor // Hoții strigă: ”Prindeți hoții!”

Vineri a avut loc ședința Comisiei Electorale Centrale în care g(c)omicii își apărau simbolurile de la atacul reformaților comuniști. Ambii folosesc secera și ciocanul. Mai stilizate dar acealeși semne ale defunctei uniuni sovietice. dar nu-i pe asta.

La CEC partidul care a condus Moldova în râpă timp de 8 ani de zile era reprezentat de un fost director al Serviciului de Informare și Securitate care doar făcea dosare pe colegi fără să își dea seama ce se întâmplă în țară iar reformații comuniști erau reprezentați de un lingău care acum suge din buzunarul lui Plahotniuc. Lingău cu nume românesc dar cu trup și suflet putred.

Pe lângă asta între membrii CEC sunt destui reprezentanți ai curentului voronist din politică. Toată chestia asta semăna a piața centrală. Piață în care se sfădește vânzătorul (care a crescut porcii modificați genetic) și cumpărătorul care vrea să cumpere cu bancnote false.

pcrm în toți acești ani s-a folosit de simbolica comunistă pentru a obține voturi de la cetățenii nostalgici după pâinea de 8 copeici și cârnaț de 20. De fapt au furat voturi din încrederea cetățenilor în semnul secerii și ciocanului. Atunci când alți lingăi încearcă să facă asta ei deja nu le permit.

Tre să fii debil și idiot să votezi pcrm sau reformații lor.

Uneori îmi pare rău că nu sunt la evenimente. Vineri precis că îi trânteam porcului de la reformați să își închidă râtul. Dar l-a pus la loc bine Ciocan. Despre asta aparte voi scrie.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?