fbpx

Dle Ioniță, ce ziceți de un test la poligraf?

Ceva timp în urmă am fost în vizită la compania care deține unicul poligraf independent din Moldova. Puteți să vedeți pagina lor de facebook sau pagina poligrafului.

Zilele trecute ei le propuneau la toți liderii de partide să treacă testul pentru a vedea cât de sinceri ei sunt. Iată și publicitatea lor.

Eu cred că dl Ioniță, dacă tot zice că are dreptate ar putea încerca să treacă testul. Întrebările cred că le-ar putea pregăti cei de pe facebook. Oricum el zice că nu se teme de nimeni și s-a adresat la CNA care … este CNA.

Eu sunt sigur că toate companiile ar fi gata să și plătească bani pentru acest show. Iar televiziuni care au studiouri gata pentru instalarea poligrafului tot avem. Mai ales că la Publika a fost demonstrat. Deși, probabil, cel mai corect ar fi să fie transmis live cam din cabinetul negru despre care scriam. Fără implicarea prezentatorilor, microfoanelor multiple și altor factori care ar putea duce la un test eronat.

Ap ce d. Ioniță, vă lăsați provocat? Sunteți gata să demonstrați corectitudinea în fața oamenilor. Sau Dvs credeți doar în CNA care … știți și singuri 🙂

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?