fbpx

”Experții” de pe facebook ai Moldovei vs Dodon // cazul ”Би2”

Moldova e plină de experți. Mai ales de pseudo experți.
Moldova e plină de jurnaliști. Mai ales de cei care nu au idee ce înseamnă obiectivism.

Ieri cei de la Bee2 au zis că nu vor fi prezenți la concertul lui Dodon din 14 septembrie. Chipurile pe motive politice. Și chipurile în urma multitudinii de scrisori pe care le-au primit de la utilizatorii facebook din Moldova. Eu am văzut pe wall-ul meu că cea mai activă era Lina Grâu. Tot ea vreo câteva zile în urmă turna zoi peste Dodon cu privire la un caz, deloc documentat de la tabăra din Sadova. A scris pe fb de rău despre copiii liderului socialist. Și despre soția acestuia. Fără tag la sursă și la învinuit.

Pentru că așa fac experții și jurnaliștii din Moldova. Toarnă minciuni fără a se documenta. Și pe urmă probabil cer bani pentru spălarea imaginii. Sau ce mai cer ei acolo.

Ieri seara după plasarea anunțului moldovenii au început să se bucure. Cât de bravo sunt cei de la Bee2. Cât de apolitici sunt. Cât de corecți sunt. Cât de mimimi. Bucuria făisbukerilor în câteva comentarii poate fi văzută pe pagina formației. Și iarăși aceeași expertă și jurnalistă în primele rânduri:

Pentru că așa fac experții și jurnaliștii din Moldova …

Vă propun să vedeți un video. Pe youtube. 13 noiembrie 2010. Bee2 în Moldova. Nu vă este cumva cunoscut numele de pe fundalul scenei?

Pentru cine lucrează unii experți și jurnaliști noi știm cu toții. Pentru că sunt oameni care pot să sune inclusiv în Copenhaga pentru a își chema prietenii la concerte.

Nu mă voi mira dacă Bee2 va veni în .md cu un concert. Pentru știți voi cine. Pentru că cine comandă muzica acela plătește! Dă-i din trompetă, muzicante!

Comentarii

comentarii


One Comment

  • Ion |

    şi dodonul tău ce face? nu toarnă tone de zoi peste Moldova? nu este el un „naţional-predatel”?

So, what do you think ?